Resultaat 1–20 van de 119 resultaten wordt getoond

Virgin Nails heeft een uitgebreide collectie aan gelpolish, die geschikt is voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik. De Color Collection bevat een breed scala aan tinten, variërend van klassieke kleuren zoals rood en nude tot meer gedurfde en trendy kleuren zoals blauw, groen en paars. Tevens wordt het assortiment meerdere keren per jaar uitgebreid. De kleuren met de sticker “NIEUW!” zijn onze nieuwste kleuren. We willen een grote collectie met nagelkleuren aanbieden zodat je in jouw nagelsalon ook veel kleuren kunt aanbieden.

Color Collection van Virgin Nails

  • Klassieke kleuren: Virgin Nails biedt een reeks klassieke kleuren aan zoals rood, bordeauxrood, roze, nude en beige. Deze tinten zijn tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben een mooie glans, wat zorgt voor een elegante look.
  • Felle kleuren: de Color Collection heeft ook felle en opvallende kleuren in de collectie, zoals geel, oranje, groen en blauw. Deze kleuren zijn perfect voor een zomerse of feestelijke look en kunnen ook worden gecombineerd met nail art voor een creatieve twist.
  • Glitter kleuren: Virgin Nails biedt ook glitter gelpolish aan, variërend van subtiele glinsteringen tot opvallende sprankelingen. Deze nagellakken zijn perfect om een glamoureuze en feestelijke look te creëren.

Meer van Virgin Nails

De gelpolish van Virgin Nails is van hoge kwaliteit en heeft een lange houdbaarheid. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en hebben een mooie glans. Kortom, de Color Collection van Virgin Nails biedt voor elk wat wils en is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar mooie, kwalitatieve gelpolish.

Volg jij ons op Instagram? Hier staan veel voorbeelden. Zo helpen wij jou een beetje bij jouw keuzestress.