Toont alle 10 resultaten

Virgin Nails nagelvloeistoffen zijn essentieel voor het creëren van gezonde, sterke en mooie nagels. Bij Virgin Nails bieden we diverse soorten vloeistoffen aan voor het aanbrengen en onderhouden van diverse polish en nagelverlenging.

Cuticle Oil voor verzorgde nagels

Als je regelmatig de nagels onderhoudt met de Cuticle Oil kan het helpen om nagelproblemen te voorkomen en gezonde en stevige nagels te behouden. Als je klaar bent met het verzorgen van de handen/nagels kun je met onze handcrème de handen hydrateren. Na een behandeling kunnen de handen droog zijn en juist door de formule van de Virgin Nails handcrème zijn de handen langdurig zacht.

Clean It en Scrub It

Wat zijn de verschillen van Clean It en Scrub It? De Virgin Nails Scrub It is een tijdelijk vocht ontrekker en dieptereiniger van de nagelplaat ter voorbereiding voor een betere hechting. Het geeft een hechting aan de Rubber Base, Acryl-Gel en Builder Gel. Je gebruikt daarvoor de celstofdeppers die wij aanbieden om het in te wrijven over de nagels.

Maar wat is Clean It? Clean It verwijdert de plaklaag van de gelproducten als ze zijn uitgehard. Je kunt hiermee ook je penselen reinigen.

Meer van onze gels

Naast de vloeistoffen ter voorbereiding of afwerking bieden we ook de gelproducten aan. We hebben een uitgebreid assortiment aan gels. Als je daar over verdere vragen heeft, kun je ons altijd een bericht sturen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd naar Purmerend komen voor direct advies. Zien we elkaar snel?