Onze producten

Gellak bestellen

Gellak van Virgin Nails

Online gellak bestellen

Online gellak bestellen doe je natuurlijk binnen de nagelgroothandel van Virgin Nails. We bieden je hoogwaardige nagellakken van onze eigen merk. Onze gellak onderscheid zich door zijn hoge kwaliteit, langdurig resultaat en gebruiksgemak. Natuurlijk bieden we je in onze webshop altijd een ruime keuze aan kleuren. Gellak bestellen doe je dan ook het beste bij de nagelgroothandel van Virgin Nails.

Een kleurtje op onze nagels staat niet alleen verzorgd, maar zegt ook wat over onze persoonlijkheid. Daarnaast maken mooi gelakte nagels een outfit compleet. Omdat je tegenwoordig een ruime keuze hebt uit het aantal kleuren, draag je altijd de nagellak die jij mooi vindt. Gewone nagellakken hebben echter wel één nadeel. Ze beschadigen makkelijker omdat de toplaag van een mindere kwaliteit is.

Daardoor moet je jouw nagels regelmatig van een nieuwe laklaag voorzien. Met de gellak van Virgin Nails is dat niet nodig. Onze hoogwaardige lakken hebben een lange levensduur en blijven wekenlang hard en glanzend. Zowel professionele nagelsalons als particulieren kunnen gellak bestellen in onze webshop. Daar heb je de keuze uit ontzettend veel kleuren uit onze color collection. Ook base top gellak en de flakes collection bestel je snel en eenvoudig online.

Gellak bestellen

 

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Gellak bestellen bij Virgin Nails

Gellak bestellen doe je bij voorkeur binnen onze webshop. Bij Virgin Nails ben je namelijk niet alleen zeker van de beste merken gellak, maar ook van een scherpe prijs. Bestellingen boven de € 45,00 worden zelfs gratis verzonden als je woonachtig bent in Nederland. De gellak van Virgin Nails zorgt voor een professionele look. De gellak is makkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit voor welke kleur je kiest.

Gellak bestellen doe je bij Virgin Nails eenvoudig online. Als binnen 1-2 werkdagen kun je jouw bestelling thuis of in de salon verwachten. Natuurlijk verzenden we ook binnen 2-3 werkdagen naar België. Naast veel keuze in gellak producten ben je in onze goedkope groothandel ook welkom als je op zoek bent naar andere nagelproducten.

Ze zijn geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Daarbij is Virgin Nails ook officieel dealer van HEAD werkmaterialen en Shemax afzuigsystemen. Ook als je vragen hebt over het bestellen van gellak of één van onze andere producten staan we voor je klaar. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we je altijd voorzien van een goed en persoonlijk advies. Of dat nu gaat over gellak bestellen of andere nail art benodigdheden.

 

Neem een kijkje in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *