Resultaat 1–15 van de 17 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar de perfecte vellentangen of nagelschaartjes voor het verzorgen van nagels? Bij Virgin Nails vind je een uitgebreide selectie van de beste vellentangen en schaartjes die beschikbaar zijn. Voor alle nagel groottes, lange of korte nagels, wij hebben altijd een vellentang voor jou. Al onze vellentangen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een professionele afwerking van jouw manicure.

Vellentangen en nagelschaartjes bij Virgin Nails

Als schoonheidsspecialiste of nagelstudio is het gebruik van een vellentang of nagelschaar essentieel om de nagelriemen op de juiste manier te verzorgen. Een vellentang is een handig gereedschap dat speciaal is ontworpen om kleine stukjes nagelriem of velletjes rondom de nagel te verwijderen.

Naast vellentangen en nagelschaartjes vind je bij Virgin Nails ook een groot aanbod aan accessoires die jouw manicure nog mooier kunnen maken. Van gelpolish tot nagelstickers, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een professionele manicure. Zo kun je naast het gebruik van een vellentang, ook spelen met kleuren en designs voor een unieke look.

Bekijk meer nagelproducten

Bij Virgin Nails zijn we trots op onze grote selectie aan nagelproducten. Of je nu een beginner of een pro bent, met onze producten creëer jij altijd een prachtige manicure. Bekijk onze website en ontdek de nieuwste trends in nagelverzorging. Wij garanderen dat je tevreden zult zijn met onze producten en service. Bestel vandaag nog jouw favoriete nagelproducten en ervaar het zelf!