Toont alle 7 resultaten

Als je op zoek bent naar hoogwaardige pushers voor nagelverzorging, dan zijn de Staleks pushers bij Virgin Nails een uitstekende keuze. Staleks staat bekend om zijn hoogwaardige manicuretools en de pushers zijn geen uitzondering.

Pushers van Staleks

De pushers van Staleks zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en zijn ontworpen om comfortabel in jouw hand te liggen. Ze zijn perfect voor het duwen van nagelriemen en het schoonmaken van de nagelplaat. Het professionele ontwerp zorgt voor een nauwkeurige werking voor langdurig gebruik.

Staleks bij Virgin Nails

Bij Virgin Nails hebben we een breed assortiment van Staleks pushers in verschillende maten en vormen om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu een beginner of een ervaren nagelstylist bent, Staleks pushers zullen zeker een waardevolle toevoeging zijn aan jouw tools.

Bovendien bieden we bij Virgin Nails ook verschillende opleidingen aan om jou te helpen jouw vaardigheden te verbeteren. Onze deskundige instructeurs delen graag hun kennis en ervaring om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze producten of opleidingen. We staan altijd klaar om jou te helpen bij Virgin Nails!