Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond

De vijlen van Staleks bij Virgin Nails

Bij Virgin Nails vind je een ruim assortiment van de vijlen van Staleks. Deze vijlen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een professionele afwerking van de nagels. Ze zijn ideaal voor eenmalig gebruik en hebben verschillende vijl grits, waardoor je altijd efficiënt en hygiënisch te werk kunt gaan.

Ontdek meer van Staleks

Naast de vijlen biedt Staleks nog veel meer handige producten voor het perfect afwerken van de nagels. Voorafgaand aan het aanbrengen van acryl of gel polisch, is het belangrijk om de nagels goed glad te vijlen. Met de pushers van Staleks kun je de nagelriemen voorzichtig naar achteren duwen en met de schaartjes en tangen van Staleks kun je de losse vellen en nagelriemen wegknippen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van de nagels.

Meer bij Virgin Nails

Naast de producten van Staleks, biedt Virgin Nails ook een groot assortiment aan andere nagelproducten. Of je nu een beginner of pro bent, bij ons kun je altijd terecht voor een uitgebreid aanbod aan nagelproducten en opleidingen. Of je nu op zoek bent naar gelpolish, acryl of gel, bij Virgin Nails vind je het allemaal. Bestel vandaag nog jouw favoriete nagelproducten en ontdek zelf hoe onze producten zorgen voor prachtige nagels.