Algemene voorwaarden

 1. Aanvaarding van onze voorwaarden

De klant/afnemer gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

 1. Prijzen

De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend*. De prijzen van de producten worden in Euro’s inclusief BTW vermeld. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, exclusief en inclusief BTW, kenbaar gemaakt. Virgin Nails heeft het recht om prijzen te wijzigen.

*typefouten onder voorbehoud waarbij er naar alle redelijkheid vanuit kan worden gegaan dat het product/artikel niet voor die prijs kan worden aangeboden.

 1. Leveringstermijn/Verzendopties

Bestellingen binnen Nederland en België worden gemiddeld binnen 1-2 werkdagen verzonden. Bestellingen binnen Nederland worden meestal bezorgd binnen 1-2 werkdagen. Bestellingen voor België worden meestal binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Wij geven geen garantie op de bezorgtermijn gezien het feit bezorging door een externe verzendpartij plaatsvindt. Bij feestdagen en bijzondere acties zoals bijvoorbeeld Black Friday moet je rekening houden met een langere termijn.

Alle bestellingen worden verzonden met een Track & Trace code die wordt verzonden naar het bij Virgin Nails bekende mailadres waardoor de levering voor de afnemer volgbaar wordt. Virgin Nails is niet verantwoordelijk voor typefouten in het opgegeven mailadres of mails die in de spambox terecht komen.

Bestellingen die niet bij de afnemer geleverd kunnen worden en niet worden afgehaald bij het pakketpunt binnen de door de verzendservice aangegeven termijn worden retour gezonden aan Virgin Nails. De bestelling zal na retourontvangst worden geannuleerd waarbij de kosten van de zending voor rekening van de afnemer zijn. Deze kosten zullen verrekend worden met het terug te storten bedrag van de retourzending.

Bij het niet ontvangen van een levering dient de klant ten alle tijden contact op te nemen met Virgin Nails zodat er een onderzoek kan worden gestart bij de verzendservice. Ten tijde van dit onderzoek kan een order niet worden geannuleerd. Wanneer het pakket door schuld van de verzendservice is kwijtgeraakt biedt Virgin Nails een tegoedbon aan t.w.v. het pakket welke in de webshop binnen 30 dagen besteed kan worden zodat de klant de vermiste artikelen opnieuw kan bestellen.

Bij verzekerde zendingen adviseren wij om aanwezig te zijn op het moment van levering zodat er voor het pakket getekend kan worden. Dit staat in de track & trace aangeduid.

Brievenbuspakketjes verzenden wij ten alle tijden op risico van de klant/afnemer.

 1. Verzendkosten

Nederland:

Bij bestellingen boven de €75 inclusief BTW bezorgen wij in Nederland gratis.

De kosten van de zendingen worden duidelijk genoemd tijdens het afrekenproces van de bestelling.


België:

Bij bestellingen bovens de €100 inclusief BTW bezorgen wij in België gratis. De kosten van de zendingen worden duidelijk genoemd tijdens het afrekenproces van de bestelling.

Bestellingen kunnen gratis worden afgehaald in onze groothandel tijdens de reguliere openingstijden na betaling en bevestiging.

 1. Betaling

Virgin Nails hanteert de volgende betaalmogelijkheden via het Mollie betaalplatform:

 • i-Deal
 • Bancontact
 • Klarna Achteraf Betalen
 • Paypal
 • SofortBanking/DIRECTebanking
 • Vooraf overmaken

Afhankelijk van de gekozen methode worden er kosten in rekening gebracht. Deze staan vermeld in de winkelwagen tijdens het afrekenproces.

 1. Retourneren/herroepingsrecht

De afnemer heeft het recht de koop overeenkomst op afstand te ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Om gebruik te kunnen maken van dit recht dient een mail te worden verzonden naar Virgin Nails.
Het product dient binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst inclusief alle meegeleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour gestuurd te worden naar:

Virgin Nails

Impuls 159

1446WE Purmerend

Na ontvangst zal Virgin Nails het product retour melden. Het aankoopbedrag zal in mindering worden gebracht middels een creditnota en binnen 14 dagen terug worden gestort op de rekening, mits de producten in goede orde en in de staat zijn waarin zij oorspronkelijk aan de klant zijn verzonden.

Virgin Nails is niet verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten en het risico hiervan is voor de afnemer.

Virgin Nails neemt alleen ongeopende nagelproducten retour. Apparatuur wordt alleen teruggenomen indien zij geen beschadigingen of gebruikssporen hebben die zijn voortgekomen uit eventueel gebruik van het artikel binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht.

Virgin Nails ruilt geen artikelen. Bij het plaatsen en ontvangen van een foutieve bestelling die gemaakt is door de klant, wordt na retour door de klant de bestelling volledig geannuleerd zodat de klant zelf de juiste artikelen alsnog kan bestellen.

 1. Garantie/Service

Virgin Nails levert de beste service en staat ervoor in dat zij producten/diensten leveren die overeenkomen met de aangegeven specificaties. De garantietermijn van Virgin Nails komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.

Virgin Nails levert geen garantie op producten en artikelen die na aankoop en binnen de garantietermijn defect gaan door slijtage of onprofessioneel gebruik. Onder onprofessioneel gebruik wordt verstaan het gebruik van een product of artikel anders dan voorgeschreven of geadviseerd door Virgin Nails, nagelaten verzorging of opzettelijke beschadiging. Tevens vervalt de garantie bij herstel- en/of werkzaamheden aan een artikel die niet door de fabrikant of Virgin Nails zijn aangewezen en val- en waterschade (schade door vloeistoffen).

Virgin Nails geeft geen garantie op nagelproducten die na 14 dagen na ontvangst van het product door externe factoren zoals een warmtebron of UV licht niet meer voldoen aan de voorwaarden om het product op juiste wijze te kunnen gebruiken.

Garantie op elektrische producten is 1 jaar tenzij anders aangegeven in de specificaties van het aanbod.

Defecten die zichtbaar zijn aan artikelen na ontvangst, dienen binnen 5 dagen na ontvangst van het pakket bij Virgin Nails kenbaar gemaakt te worden. Na de periode van 5 dagen kan hier geen aanspraak meer op worden gemaakt. Bij een defect artikel zal na overleg een nieuw artikel worden toegezonden. Het kan zijn dat de klant het defecte artikel moet retourneren. Wanneer het artikel niet meer leverbaar is, heeft de klant recht op een waardebon ter waarde van het defecte artikel/product.


8. Opleidingen/Trainingen
Bij aanmelding voor een training of opleiding komt een zakelijke overeenkomst tot stand. Hieruit vloeit een betaalverplichting. De inschrijving is definitief zodra de betaling is voldaan. Bij het uitblijven van een betaling heeft Virgin Nails het recht om de aankoop te annuleren dan wel aanspraak te maken op het te vorderen bedrag van de opleiding/training.

Virgin Nails bezit op al het trainingsmateriaal (teksten, afbeeldingen en videomateriaal) wat wordt verstrekt voor, tijdens of na een opleiding/training het intellectueel eigendomsrecht. Het kopiëren van het trainingsmateriaal, het delen met derden of het verkopen van het materiaal met een commercieel doel alsmede het volledig of deels gebruiken/kopiëren van het trainingsmateriaal voor eigen opleidingen/trainingen is niet toegestaan. Bij sprake hiervan zal Virgin Nails juridische stappen ondernemen.

Bij annulering van een opleiding/training die door medewerkers van Virgin Nails wordt gegeven geldt:

 • tot 14 dagen na aankoop van de opleiding/training het herroepingsrecht zoals onder punt 6 vermeld tenzij de training plaatsvindt binnen 14 dagen na aankoop. In dat geval vervalt de bedenktijd.
 • tot 30 dagen voor aanvang van de opleiding/training geeft Virgin Nails 100% restitutie op het aankoopbedrag
 • tot 15 dagen voor aanvang van de opleiding/training geeft Virgin Nails 50% restitutie op het aankoopbedrag
 • 15 dagen of korter dan 15 dagen voor aanvang van de opleiding/training geeft Virgin Nails geen restitutie op het aankoopbedrag


De reden van annuleren is bij geen van bovenstaande punten van invloed.

Op online trainingen wordt geen restitutie gegeven.

Op opleidingen/trainingen die door een gastdocent worden gegeven wordt geen restitutie gegeven. 


Bij annulering van een opleiding/training door de afnemer heeft de afnemer het recht om een andere cursist in zijn/haar plaats te laten deelnemen. De afnemer is zelf verantwoordelijk voor het vinden van een andere cursist en de financiële afwikkeling hiervan.


Virgin Nails heeft het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de opleiding/training te annuleren. Hiervan ontvangen de afnemers tijdig bericht waarna het aankoopbedrag binnen 14 dagen zal worden terugbetaald.

Bij overmacht vanuit Virgin Nails waardoor een opleiding/training niet door kan gaan heeft Virgin Nails het recht de opleiding/training te verplaatsen naar een andere datum. Hierbij blijven dezelfde voorwaarden van toepassing zoals onder punt 8 aangegeven. Virgin Nails kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de kosten en eventuele schade die met de wijziging gemoeid zijn.

Het annuleren/afmelden voor een opleiding/training kan alleen per mail aan Virgin Nails. Na een ontvangstbevestiging vanuit Virgin Nails is de afmelding pas definitief.

 1. Aansprakelijkheid

Virgin Nails voert opleidingen/trainingen en workshops uit naar het beste inzicht en vermogen. Virgin Nails is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van enig handelen of nalaten op grond van de voor, tijdens en na de opleidingen/trainingen gegeven informatie.

 1. Klachten

Klachten kunnen bij Virgin Nails kenbaar gemaakt worden. Dit kan worden gedaan door een mail te sturen naar Virgin Nails met een duidelijke omschrijving van de klacht. Virgin Nails neemt klachten uiterst serieus en zal deze zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Wanneer er langer nodig is om de klacht af te handelen zal Virgin Nails dit kenbaar maken.


Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 1. Eigendomsrecht/Auteursrecht

Op alle teksten en foto’s op de website van www.virginnails.nl bezit Virgin Nails de intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan deze te kopiëren of te delen met derden zonder uitdrukkelijke toestemming. Wanneer dit wel gebeurd zal Virgin Nails juridische stappen ondernemen.