Gelpolish (180)

Acryl-Gel (38)

Gel (70)

Nailart (117)

Tips & Sjablonen (23)

Vloeistoffen (10)

Nagelproducten zijn verzorgingsartikelen die je helpen om het uiterlijk van je nagels mooi en netjes te houden en te verbeteren. Veel mensen denken bij nagelproducten alleen aan bijvoorbeeld nagellak en nagelschaartjes. Maar nagelverzorging gaat veel verder dan alleen dat. Bij Virgin Nails weten wij dit en daarom hebben wij verschillende soorten nagelproducten in ons assortiment die jou helpen met de verschillende behoeften voor jouw nagels of de nagels van jouw klanten.

Nagelproducten bij Virgin Nails

Virgin Nails heeft een groot assortiment aan nagelproducten om aan al je behoeften te voldoen. Onze producten zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en materialen die veilig zijn voor de nagels en huid. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit nagelproducten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of opvallende look, onze selectie nagelproducten helpen je de perfecte look te vinden voor elke gelegenheid. Enkele van onze nagelproducten zijn:

Nagelproducten van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Op deze pagina vind je al onze nagelproducten. De artikelen zijn gegroepeerd per categorie zodat alles voor jou makkelijk vindbaar is. Kun je iets niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk in je scherm of neem gemakkelijk online contact op, wij helpen je graag verder. Wist je dat wij hoge kwaliteit nagelproducten leveren tegen een zeer scherpe prijs? Op onze Instagram pagina vind je veel voorbeelden van kleuren en producten. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste nagelproducten!