Nieuwe nagelproducten bij Virgin Nails

Resultaat 1–20 van de 202 resultaten wordt getoond

Nieuwste nagelproducten bij Virgin Nails

Op deze pagina vind je onze meest recente toevoegingen aan het Virgin Nails assortiment. Deze pagina wordt continu vernieuwd op het moment dat wij weer nieuwe nagelproducten aan onze shop toevoegen. Hou de pagina dus goed in de gaten! Wil je via email op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Nieuwe collecties

Wij hebben maar liefst 11 nieuwe kleuren Rubberbase Gel aan ons assortiment toegevoegd. Ons #1 Topselling product breidt zich uit! Check ze snel.

Heb jij onze nieuwste collectie al gespot? De Reflection Collection is een reflecterende Gelpolish welke onder invloed van licht een prachtige schittering laat zien. Deze Gelpolish is geweldig om als kleur ansich te lakken of over een andere kleur heen.

Op onze Instagram pagina vind je diverse voorbeelden van al onze kleuren.

Nieuw in ons assortiment: Easy Tips

Tevens zijn op dit moment onze Easy Tips enorm populair. Met Easy Tips maak je op een eenvoudige manier een verlenging. Je maakt de Easy Tips vast met onze Rubberbase Gel en met behulp van het Easy Tip Light. Op de artikelpagina van de Easy Tips vind je een volledige en duidelijke uitleg over het gebruik van de nageltips. Heb je toch nog vragen over het gebruik van deze producten? Neem dan gerust contact met ons op.