Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

Onze #1 top-selling product!

De Rubber Base Gels van Virgin Nails zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Onze Rubber Base Gel bevat een primeur/bonder en hecht hierdoor perfect. Door middel van de juiste techniek plaats jij een bolling op de nagel en creëer je een sterke en solide nagel. De Rubber Base egaliseert zeer gemakkelijk. Dankzij Rubber Base Gel ontstaat er een diepere c-curve in de nagel waardoor de natuurlijke nagel steviger zal worden en minder snel zal breken. De Rubber Base Gel is een product van deze tijd, het is geschikt voor de Natural Nail Treatment. Het is een flexibel product om aan te brengen en verstevigt de nagel.

Nieuwe kleuren van Rubber Base Gel

Voor de Rubber Base Gels hebben we een aantal nieuwe kleuren in het assortiment zitten. Yoghurt, Calm, Subtle Lilac, Blush, Canyon, Rose, Taupe, Silk, Romance, Mauve en Peach. Dit zijn vooral nude kleuren om na de basis een hele andere kleur te geven aan de nagels. Om het product goed weg te halen en een egale basis te creëren op de nagel heb je een goede vijl nodig. Bij Virgin Nails bieden wij ook nagelvijlen aan van goede kwaliteit.

Meer van Virgin Nails

Wil jij leren hoe je Rubber Base Gel tot in de perfectie aanbrengt? Wij bieden diverse Rubber Base trainingen aan in combinatie met e-manicure. Check het onder het kopje opleidingen of via de knop opleidingen.