Toont alle 20 resultaten

De Shemax armsteun is de perfecte aanvulling voor elke manicuresalon. De armsteunen van Shemax zijn erg comfortabel voor je klanten door het ergonomische oppervlak waar klanten hun armen op kunnen leggen. Met de Shemax armsteun van Virgin Nails weet je zeker dat je klanten de beste ervaring zullen hebben tijdens zijn of haar manicure. De manicure armsteun is ontworpen voor optimaal comfort en gemak tijdens de behandeling. De schuimvulling van de manicure armsteun is zacht en comfortabel, waardoor het ideaal is voor je klanten om hun armen op te laten rusten. Hiernaast zorgt het strakke ontwerp van de Shemax manicure armsteun voor een moderne look in elke manicuresalon.

Verschillende designs armsteunen

De Shemax armsteun is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo heeft Shemax een standaard model manicure armsteun en een luxury manicure armsteun. Beide modellen manicure armsteunen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo heb jij als klant veel opties en kan je gemakkelijk de Shemax armsteun vinden die past bij jouw stijl en behoeftes.

Shemax armsteunen bij Virgin Nails

Virgin Nails biedt met trots de Shemax armsteun aan als een van de officiële verkooppunten. De Shemax manicure armsteun is prefect te combineren met onze Shemax afzuigsysteem. De armleuning is ook nog enorm licht waardoor het makkelijk te verplaatsen is. Dit is ideaal voor kleinere of mobiele nagelsalons. Heb je vragen over onze Shemax armsteunen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor jou klaar. Koop daarom vandaag nog jouw Shemax armsteun bij Virgin Nails en geniet van de meest comfortabele manicure-ervaring!