Toont alle 7 resultaten

Bodipure is een merk dat zich focust op de verzorging van handen en voeten. Bij Virgin Nails vind je diverse Bodipure producten waaronder de Bodipure Manicure en Pedicure handschoenen en sokken. Deze handschoenen en sokken zijn handig in gebruik tijdens een nagelbehandeling. Ze voeden de nagels en maken ze zacht en verzorgd. De Bodipure handschoenen zijn gemaakt van 100% plantaardige bronnen en op een 100% natuurlijke manier vervaardigd.

Meer nagelproducten

Naast de Bodipure verzorgingsproducten biedt Virgin Nails ook andere producten aan voor nagelstylisten. Zo hebben we tips om de basis van acryl of gel op de tips te maken en diverse collecties gelpolish zoals de Pearl Collection, Cat Eye Collection, Reflection Collection, Diamond Gelpolish en Flakes Collection.

Verder bieden we ook armsteunen van Shemax en frees bitjes om de nagels op te vijlen en verzorgen. Bij Virgin Nails vinden we het belangrijk dat jij als nagelstylist werkt met de beste producten. Mocht je vragen hebben over onze producten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze website. We helpen je graag verder!

Bestel vandaag nog de Bodipure Manicure en Pedicure Handschoenen en Sokken bij Virgin Nails en geef jouw klanten de ultieme verzorging die zij verdienen.