Rubber Base Gel (33)

Uni Gel (16)

BB Gel (1)

Sculpt & Builder Gel (18)

Spider Gel (2)

Hier vind je de gel producten van Virgin Nails met natuurlijk onze #1 Rubberbase Gel. De verschillende gels geven een fijne basis voordat je een kleur op de nagels gaat brengen. Gel verstevigd de nagels en voelt net als de normale nagel aan.

Wat is gel?

Gel is een populair product in de nagelindustrie en wordt veel gebruikt voor het creëren van mooie en duurzame nagels. Gel is een dikke, stroperige substantie die uitgehard kan worden onder een UV- of LED-lamp. Het is een mengsel van polymeren en monomeren die samen een flexibel en sterk materiaal vormen.

Gel wordt vaak gebruikt als een alternatief voor nagellak omdat het langer meegaat en minder snel beschadigt. Het kan ook worden gebruikt voor het verlengen van de nagels of het creëren van nagel designs met behulp van sjablonen of stempels.

De soorten gel van Virgin Nails

De Rubberbase Gel van Virgin Nails staat bekend om zijn geweldige hechting en de ultieme self-leveling eigenschappen. Deze Rubberbase Gel is geweldig voor de Natural Nail Treatment. De BB Gel kan ook gebruikt worden voor de Natural Nail Treatment. Deze Gel is minder flexibel dan de Rubberbase Gel en heeft in tegenstelling tot de Rubberbase een hechtingslaagje nodig. De BB Gel egaliseert echt magnifiek! Je kunt er ook mee verlengen of een set kunstnagels bijwerken zonder dat je het product hoeft na te vijlen. De Sculpt & Builder Gels zijn hoog gepigmenteerd wat ze uitzonderlijk geschikt maakt voor een nude look of een french manicure.

Naast onze gels hebben we ook Acryl-Gel en gelpolish. Neem gerust een kijkje in onze webshop.