Alle Apparatuur bij Virgin Nails.

Frezen (8)

UV/LED Lampen (7)

Overige (4)

Als nagelstylist is het belangrijk om te beschikken over de juiste apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Bij Virgin Nails hebben we een breed assortiment aan apparatuur voor nagelstylisten, waaronder freesapparaten, sterilisators en UV/LED lampen.

Freesapparaten bij Virgin Nails

Een freesapparaat is onmisbaar voor het creëren van de perfecte nagel. Met een frees kan je gemakkelijk de nagel in de gewenste vorm vijlen en oneffenheden verwijderen. Onze freesapparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn geschikt voor zowel professionele als thuisgebruikers.

Sterilisators om schoon te werkt te gaan

Sterilisators zijn belangrijk voor de hygiëne van je werkplek. In onze webshop vind je diverse sterilisators waarmee je je instrumenten gemakkelijk en snel kunt steriliseren. We hebben diverse reinigingsapparaten zoals een ultrasoon reiniger die werkt met trillingen, zo worden de werkmaterialen nauwkeurig schoongemaakt. Alle stofdeeltjes verlaten daardoor het werkmateriaal.

Naast reinigingsapparaten hebben we ook droge hete lucht sterilisators. Deze zijn ook geschikt om de werkmaterialen te steriliseren. De bak is groot genoeg om de verschillende materialen zoals bitjes, stalen vijlen, schaartjes en tangen in schoon te maken. Zo kan je altijd werken met schone en veilige instrumenten en de verspreiding van bacteriën voorkomen.

UV/LED lampen voor gellak

UV/LED lampen zijn onmisbaar bij het aanbrengen van gellak. Deze lampen zorgen ervoor dat de gellak uithardt en je klant met mooie en stevige nagels de deur uit gaat. Bij Virgin Nails hebben we verschillende modellen UV/LED lampen, variërend van klein en handig tot groot en krachtig.

Bij Virgin Nails bieden we niet alleen apparatuur voor nagelstylisten aan, maar ook uitgebreide collecties van nagelproducten, tools en accessoires. Zo kan je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om de mooiste nagels te creëren, of je nu een beginnende of professionele nagelstylist bent. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het gemak van winkelen bij Virgin Nails.