Base- & Topcoat (34)

Color Collection (119)

Cat Eye Collection (4)

Diamond Gelpolish (10)

Flakes Collection (2)

Pearl Collection (6)

Reflection Collection (10)

Onze gelpolish zit in een flesje van 15ml. De kleuren zijn hoog gepigmenteerd en dekken in 1 of 2 laagjes. De kleuren worden meerdere keren per jaar aangevuld. De “Cocktail Collection” is de nieuwste collectie uit de Color Collection van Virgin Nails. Ook is de Pearl Collection onlangs toegevoegd aan het assortiment. Parelmoer kleuren met een special effect. Vergeet ook de base- en top coat van Virgin Nails niet die de nagels een lange periode netjes houden.

Wat is gelpolish?

Gelpolish is een type nagellak die de afgelopen jaren enorm populair is geworden onder alle leeftijden. Maar wat is gelpolish nu eigenlijk? Gelpolish is een duurzame, semi-permanente nagellak die langer blijft zitten dan gewone nagellak. Het is een combinatie van gel en nagellak en wordt uitgehard onder een LED-lamp of UV-lamp.

Gelpolish biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele nagellak, zoals een langere houdbaarheid, minder kans op beschadigingen en een mooie glans. Bovendien kan gelpolish in verschillende kleuren en designs worden aangebracht en biedt het een perfecte oplossing voor iedereen die er altijd verzorgd uit willen zien, zonder zich zorgen te maken over het bijwerken van de nagels.

Bestel jouw gelpolish bij Virgin Nails

Bij Virgin Nails bieden wij een ruime collectie gelpolish producten aan. Onze gelpolish is van hoge kwaliteit en blijft lang mooi zitten zonder af te bladderen. Wij bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Of je nu een professional bent of gewoon thuis je nagels wilt verzorgen, wij hebben de producten die je nodig hebt om jouw nagels er prachtig uit te laten zien. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van gelpolish!