Resultaat 1–20 van de 38 resultaten wordt getoond

De Acryl-Gel van Virgin Nails (ook wel bekend als polygel of acrylgel) is zacht en soepel waardoor het product makkelijk aan te brengen is. Mede hierdoor is navijlen achteraf zeer beperkt wat betekent dat jij sneller kunt werken.

De Acryl-Gel van Virgin Nails laat geen minuscule luchtbelletjes achter na uitharden en vijlen. Je kunt een slip-solution gebruiken, cleaner of alcohol. Twijfel je nog? Probeer dan gerust eens onze samples. Voor het bewerken van Acryl-Gel adviseren wij het Acrylpenseel van Virgin Nails (#6 of #8) of het Galaxy penseel #10.

Wat is Acryl-Gel?

Acryl Gel is een relatief nieuw product in de nagelindustrie. Het is een hybride product dat de beste eigenschappen van acryl en gel combineert. Het resultaat is een product dat zowel sterk en duurzaam als flexibel en licht is.

Acryl-Gel wordt gebruikt om nagels te verlengen, te verstevigen en te vormen. Het heeft een dikke consistentie en wordt aangebracht met een penseel. Vervolgens wordt het uitgehard onder een UV-lamp.

Een groot voordeel van Acryl-Gel is dat het niet zo gevoelig is voor lucht als acryl. Dit betekent dat het minder snel uithardt en gemakkelijker te bewerken is. Hierdoor heb je meer tijd om de nagel te vormen en te perfectioneren voordat het uithardt.

Over Virgin Nails

Bij Virgin Nails hebben we een ruim assortiment van Acryl-Gel producten van hoge kwaliteit. Naast Acryl-Gel bieden we ook andere producten aan, zoals nagellakken, vijlen, pushers en tangen van het merk Staleks. Of je nu een beginner bent of een professionele nagelstylist, bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om mooie nagels te creëren. Bestel vandaag nog jouw favoriete nagelproducten bij Virgin Nails en ontdek zelf de voordelen van Acryl-Gel.