Mijn naam is Celine en ik ben de eigenaresse van Virgin Nails.

Van een salon op zolder naar een bedrijfspand. Inmiddels is Virgin Nails uitgegroeid tot een groot merk wat zich richt op nagelstylisten in elk segment.

Onze nagelproducten zijn allemaal EU goedgekeurd en dierproefvrij! We leveren nagelproducten voor een scherpe prijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Hierdoor behoud jij als nagelstylist een maximale marge op jouw behandelingen. Fijn…want zo blijft er onderaan de streep meer over.

Virgin Nails ontwikkelt continu nieuwe producten en collecties. We luisteren naar de wensen van onze klanten. Ontbreekt er iets in het assortiment? Of mis jij echt die ene gave kleur…We got you! Eigenlijk bouwen onze klanten een beetje mee aan ons merk….Super gaaf toch?

Waarom Virgin Nails?

Los van het feit dat dit mijn sterrenbeeld is, is een Maagd perfectionistisch, kalm, een harde werker en onafhankelijk. Wij kijken niet naar anderen en trekken ons eigen plan. We zijn gericht op het oplossen van problemen en hebben oog voor alles wat kan worden verbeterd. Een Maagd is graag zuinig en neemt de liefde serieus. Niemand is een nummer. Maagden zijn trouw, stellen hoge eisen en worden blij van een knipoog en een lach.
Al deze eigenschappen vertalen zich in ons merk en waar wij voor staan. We houden graag de focus op wat we doen. We zijn scherp geprijsd en service vinden we super belangrijk! We zijn onze klanten graag goed van dienst en gaan alleen voor het beste. Wij willen die glimlach op jouw gezicht zien!

Naast ons eigen merk zijn wij de importeur in Nederland voor Shemax! Shemax levert hoogwaardige afzuigsystemen en armsteunen voor in de beautysalon.

Wij zijn gevestigd in Purmerend en onze groothandel kun je tijdens openingsuren bezoeken. Wij helpen je graag met het maken van de beste keus of voorzien je van de juiste informatie. Naast de webshop en groothandel geven wij diverse workshops, trainingen en opleidingen op het gebied van nagelstyling. Een all-round opleiding, perfectietraining of een training gericht op de natuurlijke nagel. Wij werken alleen met gecertificeerde educators zodat we zeker weten dat jij met een tevreden gevoel de deur uit gaat.

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Kom vooral eens bij ons langs…De deur staat voor je open en de koffie staat klaar.

Virgin Nails
Impuls 159
1446 WE Purmerend
0623700217
info@virginnails.nl

openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Buiten onze reguliere openingstijden zijn we vaak nog wel aanwezig in onze groothandel. Ook op zaterdag zijn wij zo nu en dan aanwezig. Bel ons vooral even op als je niet voor een dichte deur wilt staan.