Nagelschaartjes (17)

Vellentangen (5)

Pushers (10)

Vijlen (23)

Staleks produceert hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke tools speciaal ontworpen voor langdurig en professioneel gebruik. Zowel voor manicure, pedicure als schoonheidsspecialisten biedt Staleks een ruim assortiment aan nageltools.

Staleks heeft een jarenlange geschiedenis in de productie van nagelgereedschap en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire merken onder professionals en nagelliefhebbers over de hele wereld.

Hoogwaardige materialen en met de hand gemaakt

Staleks gebruikt alleen de beste materialen voor haar producten. Zo worden de messen van de nagelschaartjes en -tangen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn ze ontworpen om lang mee te gaan. Ook worden de producten van Staleks met de hand gemaakt, waardoor elk product tot in de kleinste details wordt geperfectioneerd.

Staleks bij Virgin Nails

Het assortiment van Staleks omvat een breed scala aan nagelgereedschap, waaronder nagelschaartjes, vellentangen, vijlen en nog veel meer. Alle producten zijn speciaal ontworpen om nagels op een nauwkeurige en gemakkelijke manier te verzorgen en te stylen. Of je nu een nagelprofessional bent of gewoon thuis je nagels wilt verzorgen, met de producten van Staleks weet je zeker dat je de beste resultaten behaalt.

Bij Virgin Nails zijn we trots op onze uitgebreide collectie van Staleks producten. Of je nu op zoek bent naar een nagelschaartje, nageltang of pusher, bij ons vind je het allemaal.