Enig resultaat

Ben je op zoek naar het nieuwste en meest revolutionaire product op het gebied van nagelstyling? Dan is BB Gel van Virgin Nails echt iets voor jou! BB staat voor Bottled Builder en deze gel zit dan ook in een handig flesje.

Wat is BB gel?

BB Gel is geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kun je het gebruiken op natuurlijke nagels, voor een nabehandeling van kunstnagels of voor het creëren van een korte verlenging op een sjabloon. Het is harder dan een Rubberbase en is transparant van kleur.

Het gebruik van BB Gel is super eenvoudig. Begin met het voorbereiden van de nagels zoals je altijd doet, bijvoorbeeld door de nagelriemen terug te duwen en een e-manicure uit te voeren. Breng vervolgens een dun laagje Virgin Nails Basecoat aan en hard dit uit in de lamp. Bouw de nagel op met een klein bolletje BB Gel. Het product is zelf-egaliserend, dus je hoeft het niet meer in model te vijlen. Laat het product 60 seconden uitharden en lak het vervolgens af met een topcoat naar keuze. Je kunt ook eerst een kleurtje geven met Virgin Nails Gelpolish. Wanneer je klaar bent, vijl dan een kort stukje van het uiteinde van de nagel met een 240 grit vijl. Zo geef je de nagel net iets meer body.

Heb je wel eens last van hechtingsproblemen bij je klanten? Geen zorgen, want geen nagel is hetzelfde! Gebruik eventueel de Rubberbase Gel onder de BB Gel voor nog betere hechting.

Meer nagelproducten

Bij Virgin Nails vind je alles wat je nodig hebt voor jouw nagelsalon. Bekijk ons volledige assortiment met apparatuur, gelpolish en de juiste tools voor het maken van de perfecte nagels.