Toont alle 18 resultaten

De Sculpt en Builder gels van Virgin Nails zijn hoog gepigmenteerd en daardoor perfect voor een nude look of een French manicure. De gel is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor alle nageltypes. Bovendien loopt de gel niet uit en blijft hij goed op zijn plaats zitten. Dankzij de dekkende kleur is deze gel ook zeer geschikt voor het verlengen van het nagelbed en past hij bij elk huidtype. De nagels blijven tot wel 4 weken goed zitten. Voor het gebruik van de gel is een penseel nodig. Bij Virgin Nails bieden wij diverse penselen aan.

Andere gels van Virgin Nails

Naast onze Sculpt & Builder Gels bieden wij ook andere gels aan. Zoals onze Rubber Base Gel die gebruikt kan worden voor een natuurlijke nagelbehandeling. De BB Gel geeft ook een natuurlijke nagelbehandeling, maar is minder flexibel. Tot slot hebben we de Spider Gels van Virgin Nails, waarmee je gemakkelijk nailart kunt maken dankzij de stroperige textuur.

Over Virgin Nails

Naast onze diverse gels bieden wij ook andere producten aan, zoals onze gelpolish, waarmee je nagels mooi kunt maken door ze te voorzien van een kleurtje. Wij hebben verschillende mogelijkheden, waaronder onze nieuwste collectie van Pearl, waarmee je een pareleffect op je nagels creëert. Ook hebben wij een collectie Reflection, die een reflecterend effect geeft aan je nagels voor een prachtige glans.

 

Wil je meer zien van onze producten, dan ben je altijd welkom bij ons in Purmerend. Om er zeker van te zijn dat we open zijn, kun je het beste van tevoren contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-23700217. We horen graag van je en zien je snel bij Virgin Nails!