Toont alle 17 resultaten

Ontdek de veelzijdigheid van keramische bitjes voor nagelverzorging

Keramische bitjes zijn onmisbaar in de nagelverzorging. Maar waarvoor worden ze precies gebruikt? Het keramische bitje wordt vaak ingezet om gelpolish van de natuurlijke nagels te verwijderen en om de nagels in te korten. Door de afgeronde kop van het bitje is het geschikt om langs de nagelriemen te werken. Bovendien creëren keramische bitjes minder snel warmte op de nagels en zijn ze zeer geschikt om eelt van de handen en voeten te verwijderen dankzij de goede aansluiting met de stalen basis.

Waarom kiezen voor keramische bitjes?

Er zijn verschillende redenen waarom keramische bitjes de voorkeur hebben boven andere soorten bitjes, zoals diamant of carbide. Ten eerste zijn ze duurzamer en gaan ze langer mee. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, wat essentieel is voor de hygiëne in jouw nagelsalon.

Verschillende soorten keramische bitjes

Er zijn diverse soorten keramische bitjes beschikbaar, elk met hun eigen specifieke toepassing. Enkele voorbeelden zijn:

  • Bullet bitjes - De vorm van dit bitje is vooral geschikt voor nagels met een breed of normaal nagelbed. Voor smalle nagels adviseren wij een kegelvormig (cone) bitje.
  • Cone bitjes - Deze bitjes zijn perfect voor het werken langs de nagelriemen en het verwijderen van dode huidcellen op de nagelplaat.
  • Cilinder bitjes - Met deze bitjes kun je gemakkelijk de dikte van de nagelplaat verminderen en oneffenheden egaliseren.

Het is belangrijk om het juiste bitje te kiezen voor de specifieke taak die je wilt uitvoeren. Zo zorg je voor het beste resultaat en voorkom je beschadigingen aan de nagels.

Virgin Nails: dé specialist voor nagelsalons

Ben je op zoek naar het beste freesapparaat en afzuigsysteem voor jouw nagelsalon, maar weet je niet welke keuze je moet maken? Kom dan langs bij Virgin Nails in Purmerend om diverse apparaten te testen. Je kunt ook van tevoren bellen naar 06-34700217 om te laten weten dat je langskomt. We helpen je graag verder!