Resultaat 1–20 van de 38 resultaten wordt getoond

Carbide bitjes: de beste keuze voor jouw nagelsalon

Carbide bitjes zijn de perfecte keuze voor het verwijderen van Gel en Acryl-Gel bij jouw nagelsalon. Deze freesbitjes zijn niet alleen duurzaam, maar laten ook geen warmte achter op de nagel na gebruik. Dankzij de speciale coating van de Carbide Tornado is de slijtage minimaal, waardoor je er langdurig gebruik van kunt maken. Maar hoe kies je nu het juiste freesbitje voor jouw salon? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte keuze te maken.

De voordelen van carbide bitjes

Carbide bitjes bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele freesbitjes. Zo zijn ze:

  • Duurzaam: dankzij de speciale coating gaan ze veel langer mee dan andere freesbitjes.
  • Veilig: carbide bitjes laten geen warmte achter op de nagel, waardoor er geen kans is op beschadiging of pijn bij jouw klanten.
  • Veelzijdig: ze zijn geschikt voor het verwijderen van Gel en Acryl-Gel, maar ook voor het vormgeven en bijwerken van nagels.

De juiste carbide bitjes kiezen

Het kiezen van het juiste freesbitje kan een uitdaging zijn, zeker met een groot assortiment aan carbide bitjes. Daarom biedt Virgin Nails je de mogelijkheid om naar Purmerend te komen en samen te kijken welke carbide bitjes het meest geschikt zijn voor jouw nagelsalon. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en het maximale uit jouw investering haalt.

Voordat je naar Purmerend komt, is het verstandig om even te bellen naar 06-23700217 om te controleren of we aanwezig zijn. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat en kunnen we je direct verder helpen met het kiezen van de perfecte carbide bitjes.