Resultaat 1–20 van de 34 resultaten wordt getoond

Laloo Foil Transfer Gel

Oorspronkelijke prijs was: €15.00.Huidige prijs is: €11.25. incl. BTW

Virgin Nails biedt een breed scala aan base- en topcoats aan voor nagelverzorging en nagelstyling. Een basecoat wordt gebruikt als eerste laag op de natuurlijke nagel om te voorkomen dat de nagel verkleurt of beschadigd door de nagellak. Virgin Nails biedt verschillende soorten basecoats aan, zoals de Strong Base en de Prep & Prime.

Een topcoat wordt aangebracht over de nagellak om de kleur te beschermen en de nagel te laten glanzen. Virgin Nails biedt verschillende soorten topcoats aan, zoals een no-wipe topcoat, een glitter topcoat en een matte topcoat.

Werk je liever met een Rubberbase Gel?

Rubberbase Gel kun je als vervanging van onze normale basecoat gebruiken. De Rubber base hecht beter op de natuurlijke nagel maar laat zich daardoor moeilijk afweken. Ben jij een professional en werk je met een frees? Dan adviseren wij de Rubberbase te gebruiken in de salon voor de Gelpolish behandelingen. Lak jij je eigen nagels en is het jouw hobby? Gebruik dan de normale basecoat.

Meer van Virgin Nails

Virgin Nails biedt een breed scala aan base en topcoats aan voor nagelverzorging en nagelstyling. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en bieden verschillende voordelen, zoals bescherming, duurzaamheid en glans. Of je nu op zoek bent naar een sneldrogende topcoat, een matte topcoat of een peel off basecoat, Virgin Nails heeft de juiste producten om aan jouw behoeften te voldoen. We zien u graag bij Virgin Nails.