Toont alle 2 resultaten

De Spider gel van Virgin Nails is een nailart gel. Dankzij de stroperige eigenschappen kun je hele strakke lijnen creëren of juist hele speels lijnen. Dik of dun… de mogelijkheden zijn oneindig. Met de Spider Gel van Virgin Nails trek je strakke lijntjes of creëer je andere mooie designs.

Meer nailart van Virgin Nails

Naast de Spider Gel van Virgin Nails hebben we ook andere nailart. Met onze Marble ink kunt u op een matte topcoat het gemakkelijk aanbrengen. Je kan ook op een andere manier de nagels versieren zoals met de stickers van Virgin Nails. Zo creëer je op een simpele manier een leuk effect op de nagels. En als laatste kun je met onze handige Nailarts Penseel makkelijk leuke figuren maken op de nagels met diverse gelpolish.

Virgin Nails voor jouw nagelsalon

Maak van jouw droom werkelijkheid en start jouw eigen nagelsalon met de diverse producten van Virgin Nails. Maar wat heb je nodig om een succesvolle nagelstyliste te worden? Bij Virgin Nails bieden wij verschillende opleidingen aan om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Of je nu een algemene opleiding wilt volgen of juist nog nooit gewerkt hebt met een elektrische vijl, bij ons ben je aan het juiste adres! Heb je nog vragen over onze opleidingen? Stuur ons dan gerust een bericht en wij helpen je graag verder.