Toont alle 4 resultaten

Virgin Nails heeft een speciale Cat Eye Collection met nagellakken die een unieke, driedimensionale kattenoog effect geven. Deze collectie bevat een reeks prachtige kleuren die er opvallend en mysterieus uitzien op de nagels. De Cat Eye Collection van Virgin Nails is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opvallende look voor hun nagels. De gelpolish heeft een speciaal kattenoog effect en is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Ze zijn ook veilig en diervriendelijk geproduceerd, waardoor ze een duurzame en verantwoorde keuze zijn.

De Cat Eye Collection van Virgin Nails

De gelpolish uit de Cat Eye Collection heeft een speciale formule die een kattenoog effect creëert op de nagels. Dit effect ontstaat door het gebruik van een magneet die ook verkrijgbaar is in onze webshop. Hierdoor ontstaat een driedimensionale, magnetische streep op de nagels die van kleur verandert afhankelijk van de lichtinval.

De Cat Eye Collection van Virgin Nails bevat een breed scala aan kleuren, variërend van lichte pasteltinten tot diepere en donkerdere tinten. Enkele voorbeelden zijn Cat Eye Pink, Cat Eye Blue en Cat Eye Purple. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben een intense kleurdekking. De nagellakken uit de Cat Eye Collection hebben een lange houdbaarheid en blijven lang mooi op de nagels.