Toont alle 6 resultaten

Virgin Nails heeft een speciale Pearl Collection met gelpolish die een parelmoerachtige glans heeft. Deze collectie bevat een reeks prachtige kleuren die er elegant en chique uitzien op de nagels. De Pearl Collection van Virgin Nails is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en luxueuze look voor hun nagels. De gelpolish heeft een mooie parelmoerachtige glans en zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Ze zijn ook veilig en diervriendelijk geproduceerd, waardoor ze een duurzame en verantwoorde keuze zijn.

De kleuren van de Pearl Collection

De gelpolish uit de Pearl Collection hebben een mooie parelmoerachtige glans die de nagels een luxe uitstraling geeft. De glans varieert van subtiel tot opvallend, afhankelijk van de kleur. De Pearl Collection van Virgin Nails bevat een breed scala aan kleuren, variërend van lichte pasteltinten tot diepere en donkerdere tinten. Enkele voorbeelden zijn Pearl White, Pearl Pink, Pearl Lavender, Pearl Blue en Pearl Black. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben een intense kleurdekking.

De nagellakken uit de Pearl Collection hebben een lange houdbaarheid en blijven lang mooi op de nagels. De gelpolish is ook gemakkelijk aan te brengen en droogt snel.

Meer van Virgin Nails

Virgin Nails biedt ook trainingen en workshops aan voor nagelstylisten, om hen te helpen hun vaardigheden en kennis te verbeteren. Bekijk voor meer informatie de nagelstyliste opleidingen.