Toont alle 10 resultaten

De Reflection Collection van Virgin Nails is een serie nagellakken met een unieke holografische reflectie. De gelpolish in deze collectie heeft een metallic afwerking met een glinsterend effect dat lijkt te veranderen van kleur afhankelijk van de lichtinval. De Reflection Collection van Virgin Nails is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opvallende look voor hun nagels. De nagellakken hebben een prachtige holografische reflectie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn ook veilig en diervriendelijk geproduceerd, waardoor ze een duurzame en verantwoorde keuze zijn.

De Reflection Collection van Virgin Nails

De gelpolish in de Reflection Collection zijn speciaal ontworpen om een holografisch effect te creëren op de nagels. Dit effect wordt veroorzaakt door een combinatie van de metallic pigmenten en glinsterende deeltjes in de lak, waardoor het lijkt alsof de nagels van kleur veranderen afhankelijk van de lichtinval.

De Reflection Collection van Virgin Nails biedt een breed scala aan kleuren, variërend van zachte pasteltinten tot diepere, meer intense kleuren. Enkele voorbeelden zijn Reflection Pink, Reflection Blue, Reflection Purple en Reflection Gold. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben een intense kleurdekking. De gelpolish uit de Reflection Collection hebben een lange houdbaarheid en blijven lang mooi op de nagels.

Meer van Virgin Nails

Naast onze mooie collectie van Reflection hebben we ook andere collecties in ons assortiment. Ben je op zoek naar meer kleurtjes? Dan kun je zeker terecht bij ons! Bekijk ook de andere collecties gelpolish.