Toont alle 10 resultaten

De Diamond Gelpolish van Virgin Nails is een speciale serie nagellakken met een prachtige, sprankelende glitter afwerking. De gelpolish in deze collectie bevatten een hoge concentratie aan fijne glitterdeeltjes die een diamantachtige glans en textuur aan de nagels geven.

De Diamond Gelpolish van Virgin Nails

De Diamond Gelpolish van Virgin Nails zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Enkele voorbeelden zijn Diamond Blue, Diamond Pink, Diamond Gold en Diamond Silver. De gelpolish uit de Diamond Gelpolish collectie van Virgin Nails hebben een lange houdbaarheid en blijven lang mooi op de nagels. De gelpolish is hoog gepigmenteerd en dekt in slechts 1 laagje. De glitter lak heeft een prachtige sparkle en is geschikt voor het lakken van de volledige nagel, glitter fadings, ombre en nailart!

Over Virgin Nails

Virgin Nails is uitgegroeid tot een groot merk dat zich richt op nagelstylisten in elk segment. We hebben ons eigen merk gecreëerd, dat goedgekeurd is door de EU en door een Europees cosmetisch laboratorium is getest. Ben je nieuwsgierig geworden van de gelpolish van Virgin Nails? Neem gerust een kijkje in onze webshop.