Onze producten

Rubber Base Gel nagellak kopen

Waarom Rubber Base Gel nagellak gebruiken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe manier van Natural Nail Treatment? Rubber base gel is dé nieuwe trend die jouw nagels een boost geeft. Bij Virgin Nails krijg je de kans om de techniek van Rubber base gel zelf te beoefenen. Hoe je dat doet? Koop bij ons goedkoop jouw nagelbenodigdheden in en ga aan de slag of volg een van onze opleidingen! Binnen no-time heb jij deze mooie techniek onder de knie.

Bekijk de webshop

 

Wat is Rubber base gel?

Rubber base gelRubber base gel is een gelsoort in de nagellakwereld. De gel is erg flexibel en geeft jouw nagel wat meer stevigheid. Bovendien, als je rubber base gel voor langere tijd gebruikt, zorgt het er ook voor dat jouw natuurlijke nagels steviger en gezonder blijven. Daarnaast is het extra laagje mooi om te zien op een nagel, zeker doordat je kunt kiezen tussen veel verschillende kleuren. Rubber base gel hoef je trouwens niet persé met een kleurtje te doen. Je kunt ook alleen de basis gebruiken.

Benodigdheden voor Rubber base gel

Om te beginnen met rubber base gel, gebruik je de spullen die je misschien al we hebt van andere nageltechnieken; een cuticle pusher, buffervijl, de prep, etc. Je zorgt er hiermee voor dat jouw nagels goed zijn voorbereid. Duw de nagelriemen naar achter, verwijder dode huidcellen, (gebruik eventueel een frees) vijl de nagels naar de gewenste vorm en maak de nagels vuil- en stofvrij.

Dan kun je beginnen met de Rubber Base gel aanbrengen. Dit kun je het beste doen in een dun laagje. Dit laat je vervolgens uitharden (twee minuten met een UV-lamp dertig seconden met een LED-lamp) Breng eventueel een tweede laag aan, waar je dezelfde tijden voor het uitharden gebruikt. Breng vervolgens een goede toplaag aan, die je tevens laat uitharden. Prep je nagels nog een keer en je bent er klaar voor!

Naar het product

 

Gebruikte stoffen

De stoffen die in een rubber base gel zitten, voldoen aan de Europese Cosmeticaverordening. Deze wet en regelgeving schrijft voor welke stoffen niet in cosmetica zoals make-up, skin care en nagelproducten mogen zitten. Je kunt het zien als een lijst met schadelijke stoffen die niet in cosmetica mogen zitten.

Toch zijn er daarnaast ook een aantal chemische stoffen waarvan men denkt dat deze niet goed voor je nagels zijn. Daarom is er de “10-free” claim bedacht. Als een product 10-free is, betekent dit dat de 10 meest schadelijke stoffen die je vaak terugziet in nagelproducten, niet in het product zitten. De Rubber base gel van Virgin Nails is ook 10-free. Wil je hier meer over lezen? Je kunt meer informatie over dit onderwerp vinden in onze blog!

Naast onze Rubber base gel, verkopen wij nog veel meer producten! Probeer bijvoorbeeld ook eens de kwalitatief goede acryl-Gel of builder gel, en kijk ook zeker eens bij ons aanbod lash & brow producten!

Neem contact op