Gel roducten

Builder Gel Nagels

Wil jij zelf builder gel nagels zetten? Voor jou als professional of hobbyist is builder gel een leuke toevoeging om echt iets moois van je nagels te maken. Virgin Nails is de geschikte plek voor het kopen van builder gel nagelproducten voor zowel bedrijven als particulieren. Met een aantal producten kun jij al direct aan de slag om op professionele wijze builder gel te zetten. Koop jouw benodigdheden en begin vandaag!

Wat is Builder gel?

Builder gel is een gel waarmee je een kunstnagel maakt. Je “bouwt” als het ware een kunstnagel op die uit een laagje gel bestaat. De builder gel kun je op twee manieren gebruiken. Je kunt er allereerst een kunstnagel mee maken. De gel is dik, waardoor je deze goed kunt gebruiken om jouw natuurlijke nagel te verlengen. De andere manier is om de gel gewoon op jouw natuurlijke nagel aan te brengen. Je verlengt deze dus niet, maar de nagel wordt wel steviger en dikker.

Bekijk de webshop

Hoe zet je builder gel?

Builder gelEerst dehydrateer je de nagel door gebruik van een prep zoals Scrub It en een celstofdepper. Zo vorm je een goede basis. Vervolgens ga je een primer aanbrengen. Dit is de zogeheten ultrabond. Daarna zet je met de super bond base of met een rubberbase een basislaag. Dit moet 60 seconden uitharden onder de UV/Led Lamp. Je kan hiervoor ook een UV-lamp gebruiken. In dat geval duurt het zo’n twee minuten.

Nu je een goede basis hebt gemaakt kun je beginnen met de builder gel aanbrengen. Dit kun je het beste doen met een gelpenseel. Als je tevreden bent over de vorm en lengte, laat je deze 60 seconden in de UV/Led lamp, of twee minuten in de UV-lamp uitharden. Vervolgens gebruik je weer een cleanser zoals Clean It om de plaklaag te verwijderen. Eventueel kun je dan nog je nagels bijvijlen, totdat je tevreden bent over de vorm.

Naar het product

Het aanbod nagels bij Virgin Nails

Ons bedrijf – Virgin Nails – zet zich in om zowel professionals als particulieren te voorzien van goede kwaliteit nagelproducten en materialen. Wij voorzien van nagelproducten zoals de professionele builder gel, rubber base gel,  acryl-Gel en nog veel meer. Wij bieden onze producten aan tegen een scherpe prijs. Zo kan jij genieten van goede kwaliteit beautyproducten, voor een goede prijs. Naast het aanbieden van deze producten kun je tevens bij Virgin Nails terecht voor diverse cursussen en opleidingen. Wil jij graag je beautyskills verbeteren en je verdiepen in he hobby werk? Volg dan onze trainingen, waarin we aan de slag gaan met alle materialen uit onze shop, en je leert hoe je deze op professioneel wijze gebruikt.

Neem contact op